המשך לשאלה...

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

03/07/2012 | 22:15 | מאת: אושרת

ד''ר שלום. בהמשך לשאלתי לגבי הקרם של לה רוש פוזה , אני צריכה למרוח אותו ובמקביל להמשיך למרוח את האטופיקלר?  האם  הוא מספיק שומנני  ואין צורך שאמרח  גם קרם לשימון הגופ?האם  ידוע לךעל יעלות שמן העיסוי של החברה?  אני רחשתי את הקרם ליפיקאר באלם ap האם זה בסדר? כתוב עליו שהוא מותאם לתינוקות

אפשר למרוח במקביל אטופיקלייר לאזורים המגרדים אין צורך בתכשיר משמן בנוסף אין לי נסיון עם תכשיר העיסוי ניתן להשתמש בתינוקות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור