אי שיפור במצב למרות טיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/06/2012 | 11:56 | מאת: אמא מיואשת

שלום היינו במרפאתך לפני שבועיים עם בתי בת השנה וחצי הסובלת מאטופיק דרמטיטיס, פניה אדומות, מגרדות וגם בחלקים מסוימים בפנים ובאפרכסות מופרש נוזל. לפי המלצתך עשינו טיפול של אמבטיות קאלי+אנטיביוטיקה אוגמנטין+משחות אפלומיצין ובטאקרוטן למשך 10 ימים. כשחזרנו אליך לבקורת (לאחר 10 ימים) המצב היה נראה יותר טוב וכאילו משתפר, אבל לצערי יומיים לאחר הביקור אצלך שוב חזרנו לנקודת ההתחלה והפצעים על הפנים חזרו והילדה סובלת כמו בהתחלה. האם אין דבר שיוכל לעזור לה ולהקל על סבלה, אני לא רוצה להגזים בשימוש במשחות עם הסטרואידים נא עזרתך ועצתך בהקדם

18/06/2012 | 17:11 | מאת: תמר

אני לא רופאה אבל אמא לשני ילדים עם אטופיק דרמיטיס. מנוסה מאד במחלה. ההחמרה שאת מתארת היא פועל יוצא של שימוש במשחה סטירואידית שקבלתם זו הבטאקורטן ( ידועה לשימצה ) ולזה קוראים ריבאונד של שימוש בסטירואידים. אנשחנו משתמשים בשתי משחות צמחיות מדהימות פשוט תכנסי לגוגל ותחפשי שם - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר עולמי ברמה עולמית בלי שבכלל תצטרכי להתקרב לסטירואידים. ממליצה לכולם תמר אמא לשניים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור