בלנאום

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/06/2012 | 14:18 | מאת: נועה

שלום. האם קיים הבדל בין בלנאום בייבי בייסיק לפורטה? אנחנו קנינו פורטה לתינוקת שאובחנה על ידי רופא הילדים כסובלת מאטופיק ורופא הילדים אמר שמדובר בחומרים שונים והבייסיק עדיף. בנוסף כטיפול מונע הוא אמר לעשות פעמיים אמבטיה עם בלנאום ולמרוח בבוקר דרמקול ובערב קרם לחות של nivea. בסופר פארם גיחחו כאשר ביקשנו קרם NIVEA לתינוקת, האם הקרם מתאים לתינוקת הסובלת מאטופיק? תודה.

יש צורך להשתמש בבלנאום הבסיסי להשתמש בתכשירי לחות. אין מקום לשימוש בניוואה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור