החמרה למרות טיפול אנטיביוטי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/05/2012 | 08:51 | מאת: אמא לילדה בת שנה וחצי

שלום כבר פניתי אליך בנושא בתי קיבלה אנטביוטיקה + משחה טיפולית בעקבות החמרה במחלה למרות זאת מצבה לא השתפר אלא החמיר, פניה אדומות, הפצעים מסביב לשפתיים ובאזורי האוזן מפרישים נוזלים ללא הרף.אני ממשיכה לתת לה טיפות פניסטיל + משחה אקווזום (היחידה שלא שורפת לה) קבענו תור לשבוע הבא במרפאתך, אבל עד אז כיצד ניתן להקל את מצבה או לפחות להפחית את ההפרשות?

איזה אנטיביוטיקה היא קיבלה ומתי זה היה? מה היתה המשחה הטיפולית?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור