כתם לבן בגב

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/05/2012 | 08:39 | מאת: גלית

שלום רב, לתינוקת שלי בת 10 חודשים יש כתם לבן קטן (בגודל זית) של כאילו חוסר פגמנטציה באזור גב תחתון - ליד עמוד השדרה. בוסף, יש כתם הרבה יותר בהיר, כמעט לא מורגש בבטן.לא בטוחה אם הכתמים הללו היו בלידה או שהופיעו זמן קצר מאד אחרי. רציתי לדעת לגבי worst case scenario של העניין הזה. והאם חובה להתייעץ עם רופא עור? ובכלל מה כדאי לעשות?

במידה ומדובר בנגע בודד - קיים כזה בכ 10% מהאוכלוסיה הבריאה. כדאי לפנות לבדיקה ואבחון רופא עור.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור