בדיקות לאיבחון מקור המחלה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/05/2012 | 18:08 | מאת: שירלי

שלום וברכה, בני בן ה 4 סובל מאטופיק דרמטיטיס מהחודשים הראשונים לחייו. אנחנו מטפלים באופן יומיומי עם קרמים מכל הסוגים המוצעים, שימני אמבט, פניסטיל טיפות ולעיתים גם משחה סטרואידית כזו או אחרת כאשר יש החמרה משמעותית. באופן כללי, העור שלו לא נח לרגע, ברמה יומיומי רואים שינוי לטובה או לרעה בכמעט כל חלקי הגוף. רציתי לדעת אילו בדיקות כדאי ורצוי לבצע בכדי לגלות את הגורמים האפשריים למחלה וזאת כדי להרחיק את הילד לפחות מאלו שיש לנו שליטה עליהם. תודה רבה.

דלקת עור אטופית נגרמת כתוצאה מהפרעה מולדת במבנה העור. גורמים חיצוניים המביאים ליובש העור או לגרוי העור יביאו להחמרה, כמו ישיבה על דשא, בגדי צמר, בגדים סינטטים, חשיפה לחום והזעה, חשיפה לבעלי חיים שעירים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור