מחלת עור בקרקפת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/05/2012 | 01:58 | מאת: ברקת בר

שלום רב, נכדי בן שנתיים ושמונה חודשיםסובל כבר מס' שבועות מגושים קשקשיים בקרקפת, אנו מגרד.הרופא המליץ על שמפו רחיץ, ורופא אחר אמר שזאת מחלת עור שנקראת פרוזיאסיס והמליץ על טיפול בסטרואידים, חשבנו שהטיפול לא מתאים לילדים. ולכן פנינו לרופא עור אחר. אבקש את דעתך והמלצתך על הנידון. תודה מראש,טנא ברקת.

לא ניתן לקבוע אבחנה רק על סמך התאור

14/06/2012 | 12:29 | מאת: אסיה שינה

בר יקרה. תופעות עור בילדים הינן נפוצות - לפחות על פי הרפואה הסינית. ויש להן הסבר מאוד ברור. כמו כן למותר לציין שכל בעיות / תופעות העור משוייכות למערכת נשימה של הגוף (הגוף נושם. העור נושם. אותו כנ"ל לגבי עור הקרקפת) מכאן שילד שמעלה תופעת עור כזו או אחרת - מאותת על משהו. טרם נתקלתי בבעיית עור שאינה פתירה! את מוזמנת להתייעץ עימי ולשאול את כל השאלות . כמו כן מוזמנת להיכנס למאמר אחרון שפרסמתי אודות תופעות עור קשות - וכיצד הרפואה הסינית מתייחסת אליהן. בקישור הבא:http://saloona.co.il/asiashina/?p=101 רק בטוב!! ותמיד לעזר. אסיה שינה מטפלת ברפואה סינית מסורתית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור