פצעים ממושכים בגב-העליון מאחורי הצואר לחיילת

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/05/2012 | 14:13 | מאת: גבי

ביתי חיילת בת 20 סובלת מפצעים בחלק העליון של הגב מאחורי הצואר-פצעים כואבים ולא יפים. הפצעים החלו לפני כחצי שנה מאז גיוסה לצה"ל ומאז אינם נרפאים. משחות שונות וכדורים שקיבלה מרופאי עור לא עזרו. בדיקת אלרגיה לא העלתה דבר. בילדותה סבלה שנים רבות מאסתמה של העור וטיפול הומופטי סייע לה להתגבר ל כך. אשמח לשמוע כיוונים ודרכים נוספות כיצד לסייע לה. תודה מראש ! גבי

מדובר ככל הנאה באקנה (פצעי בגרות) ללא קשר לעברה. יש לפנות לרופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור