אוטופיק דרמטטיס ? ספקות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/05/2012 | 08:30 | מאת: סיגל

שלום, הבת שלי בת שנתיים ממתי שנולדה תמיד בקיץ יש לה אדמומיות בין המרפקים ללא גרד כלל וכלל,או דם,או פצעים או מוגלה האדמומיות נראית כמו פיצעונים.בנוסף לכך יש לה בסנטר אדמומיות ויובש חשוב לציין זה נראה כמו פיצעי זיעה.אם אני מורחת משחת אלקום פעם אחת בלילה למחרת נעלם הכל אבל תוך יום יומיים זה חוזר.לא ברור לי מה זה? בחורף אין לה בכלל האם זה אוטופיק דרמטיטיס או משהוא אחר? תודה מראש. תודה מראש

אם הפריחה אינה מגרדת, לא סביר שמדובר באטופיק דרמטיטיס. כדאי לפנות לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור