אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

22/04/2012 | 15:09 | מאת: שלי :-)

שלום רב, אני כבת 33, סובלת מאטופיק דרמטיטיס. המחלה הולכת ומחריפה מיום ליום וזה מצטבר לי בגב בידיים וברגליים. אין מנוחה, לא יום ולא לילה. אני משתמשת בתכשיר אטופיקלייר שהוא מקל עליי אבל לזמן ממש קצר. אבקש לדעת האם יש חיסון כנגד מחלה זו?! אשמח לתשובתך בהקדם...

אין חיסון לאטופיק דרמטיטיס

05/05/2012 | 18:27 | מאת: מיכל

שלום שלי אני כל כך מבינה לליבך. אני אם לילד בן 11 בקירוב ,מגיל 4 חודשים אנחנו בסבל הזה יחד איתו. כשכולם מזמזמים להם שהחיים דבש אני הייתי רחוקה מלהאמין. לפני שנה וחצי בערך נחשפנו למשהו שלא הכרנו וקנינו ,לא היה לנו מה להפסיד , הרי הוצאנו יותר מ500 שח בחודש רק על משחות עבור הילד , התקווה איפשרה לנו להחליט נכון. הפעם זה הצליח ואנחנו מאושרים, אשמח לעזור ולספר לך 050-3533223

31/05/2012 | 19:35 | מאת: עדן

שלום מיכל שמי עדן בת 16.5 וגם לי צערי יש אטופיק דרמטיטיס. אשמח אם תגידי לי מה זה הדבר הזה שקניתם? ניסיתי המון דברים ומשחות ושום דבר לא גרם לזה להעלם לגמרי :( תודה !

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור