נקודות לבנות מגרדות במרפקים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/04/2012 | 22:09 | מאת: אמא שלו

שלום, בני בן 8. בתקופת הקיץ הוא סובל מאקזמה. לפני מספר שבועות הופיעו לו בחלק החיצוני של המרפקים מספר נקודות לבנות גבשושיות, כמו פריחה קטנה, והוא אמר שזה מעט מגרד. הערב הוא התלונן על גרד חזק, ולחרדתי המרפקים שלו מכוסים במספר רב של נקודות גבשושיות כאלו, על שטח נרחב. כיצד ניתן להקל עליו? ולהעלים את התופעה המכוערת? האם תוכל לאבחן את התופעה? תודה.

לא ניתן לאבחן מבלי לראות. פנו לרופא עור לבדיקה.

05/05/2012 | 18:54 | מאת: מיכל

שמי מיכל ומלבד אטפיק דרמטטיס שהיה לבן שלי ואני מדגישה היה , ופסוריאזיס לבעלי אני מכירה המון אנשים עם התופעה שאת מתארת ושעבר להם. טיפול פשוט וקל לשימוש גם אנחנו משתמשים בו וזה נפלא . אפשר להתקשר אלי ואיידע אותך 050-3533223

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור