ילדתי סובלת מאטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/04/2012 | 13:03 | מאת: אמא לילדה בת שנה וארבע

שלום ילדתי בת שנה וארבע חודשים וסובלת מגיל ארבעה חודשים מאטופיק דרמטיטיסץ בחודשים הראשונים בנוסף לפנים גם על הגוף היתה פריחה בעיקר בקפלים בידים וברגלים. לאחר שימוש קבוע בליפיקאר המצב יותר טוב ברגלים ובידים. בפנים יש תקופות שבהם יש יובש ופריחה ולפעמים יש קצת רגיעה. אבל בשבועיים האחרונים הפנים ממש במצב חמור הם יבשות וישנה פריחה על כל הפנים חלק מהמקומות (ליד השפתים) מופרש נוזל ואם היא מגרדת אז גם יורד דם. גם כשמרחתי לה אלוקום (שבו אני משתמשת לעיתים רחוקות ורק כאשר המצב חמור) לא כל כך עוזר בנוסף גם טיפות פניסטיל להקלה על הגרד לא עוזר. אני עובדת עצות וילדתי סובלת מאד האם באיזה שהוא שלב התרופות מפסיקות להשפיע? האם הגורם הוא מזג אויר? האם ניתן לדעת בוודאות מה מחמיר את מצבה? (אנחנו נמנעים מלתת לה מאכלים עם בוטנים לאחר תוצאות בדיקות אלרגיה שעשינו) נא עצתך תודה מראש

הגורם העקרי להחמרה כמו שאת מתארת הינה זיהום עורי על ידי חיידק בשם סטפילוקוק זהוב. יש לשקול מתן טיפול אנטיביוטי מקומי וסיסטמי. פני לרופא המטפל

05/05/2012 | 18:37 | מאת: מיכל

מבינה לליבך זו אומנם "רק " מחלת עור כפי שאומרים כולם אבל הסבל הוא נוראי . גם אנחנו סבלנו מזה במשך יותר מ תשע שנים מאז שבני היה תינוק בן 4 חודשים כך שאת עוד בתחילת הדרך וחשוב לי לבשר לך שאנו סופסוף מצאנו פיתרון טוב לתופעה הבלתי נסבלת הזו. גם בריא ,גם זול ,בלי סטרואידים ורעלים ואנחנו מאושרים. מקווה שגם לכם החיים יימשכו רגועים ובריאים בלי המחלה הו ואחרות . אשמח לשתף אותך תוכלי לפנות אלי לשאלות בטלפון הפרטי 050-3533223 מיכל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור