אסתמה של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

18/03/2012 | 15:37 | מאת: שירי

בתי בת ה-5 סובלת כשנתיים מאסתמה של העור, לאחר נסיונות וטיפולים שונים טבעיים ולא טבעיים הגענו אליך ואתה נתת לה protopic 0.03% התכשיר מאוד עזר לה וכמובן עשינו את כלך המלצות המניעה אך הפריחה חוזרת שאלתי היא האם ניתן לחזור ולהשתמש בתכשיר הprotopic 0.03% ברגע שאנחנו רואים שהפריחה מתחילה לחזור.במידה וזה אפשרי לכמה ימים ?

ניתן לחזור בעת הצורך, כמו כן ניתן לטפל בשיטת טיפול פרואקטיבי, שבו נעשה שימוש בפרוטופיק פעמיים בשבוע, באופן סדיר, גם כשהפריחה מינמלית.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור