אובדת עצות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

28/02/2012 | 22:09 | מאת: אפרת

בני בן השישה חודשים סובל מאסטמה של העור שמלווה באלרגיות לכל סוגי האגוזים לרבות בוטנים וזה לא נורא כי לא נתנים אגוזים ממילא עד גיל חמש. מה שמוזר הוא... שכמעט כל מה שאני מאכילה אות פירות ירקות אבוקדולדוגמאו גורם לו להתפרצות של פריחה שמחמירה מיום ליום אם ממשיכים לתת לו את המזון האלרגיות אובחנו בשניידר הוא עדיין ניזון בעיקר ממטרנה חלבית ודייסות. ללא אוכל מוצק כמעט כלל... כשאני מתעקשת לתת פירות או ירקות במשך כמה ימים רצוף בכמות של ארבע עד חמש כפיות ליום מתחילים עם הקאות...שנמשכות יומיים שלושה. ההנחיה שקיבלתי היא לחזור מחדש לשלב הטעימות של גיל ארבעה חודשים ולהתחיל כל סוג בנפרד אך זה גם לא עזר... עיזרו לי בבקשה... הוא כבר כמעט בן שבעה חודשים ועוד לא התחיל עם המרוסקים מתי יעבור למוצקים???

יש לפנות לאלרגולוג ילדים

01/03/2012 | 20:37 | מאת: אפרת

לפני כשבועיים הייתה לנו ביקורת במחלקת אלרגיה בבית חולים שניידר בפתח תקוה. הצגתי את העניין בפני הרופאה והיא אמרה שזה מוזר לה... התבצעה בדיקה גופנית לאיבחון אטופיק דרמטטיס נעשו טסטים על העור נמצאה אלרגה לאגוזים ובוטנים ונקבע תור לעוד שנה לביקורת... כך הסתכם . רופאת הבהמשפחה המליצה לוותר על פירות בשלב זה שממילא אין בהם תועלת. בטיפת חלב המליצו כבר לעבור לתפריט משפחה בהדרגה...?!?! כרגע הילדפורח כולו למרות שאין לו כלל גישה לאלרגנים כמובן והבעיה עומדת בעינה. אני זקוקה להכוונה איך להתקדם ואיך לטפל. אני כרגע מערבבת אקווה קרם עם אלקום לפי הצורך במקומות הפורחים אבל הבנתי שכדאי להמנע מסטרואידים ככל שניתן. תודה רבה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור