אסטמה של העור ילד בן 10

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

20/02/2012 | 21:27 | מאת: ענת

שלום, בני בן 10 ללא שום רקע, עור נקי וחלק, לפתע החלו לו פצעים בטוסיק, חשבנו כי. מדובר ברגישות למגבון ,עד מהרה הפצעים גדלו והפכו מוגלתיים, רופא משפחה נתן אנטיביוטיקה ומשחה,דרמקובין, לא נראה שיפור,ניגשנו לרופא עור שטען כי מדובר בסקבייס, המשכנו עם אנטיביוטיקה ל 10 ימים ומשחה לטיפול בסקבייס,גם זה לא הועיל ואז החלה להופיע באוזן פצע מוגלתי,הלכנו לרופא עור נוסף שציין כי אין מדובר בסקבייס אלא באטופיק וקיבלנו כמות מכובדת של בטניזול, ומשה לאוזן, סיימנו עם הסטרואידים וסיימנו עם האנטיביוטיקה, האוזן נראית טוב יותר אך הגדר התעצם בכל הגוף ואין ילד, מרגוע, האם לדעתך האבחנה אכן נכונה או שמא מדובר במשהו אחר, איך היית מציע להמשיך להתקדם?

אני מבין שאין הסכמה בין הרופאים לגבי האבחנה. איני יכול לעזור יותר רק על סמך מכתבך עליך לפנות שוב לבדיקת רופא עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור