שתי בעיות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/09/2010 | 10:14 | מאת: מיטל

ביתי נערה בת 17 סובלת מאטופיק דרמטיטיס קלב בינונית לפי העונות. לפני כשבוע ימים היא החלה לפרוח בכל גופה דבר לא עזר לה. הרופא קבע אתמול שזו פטרית הרוזאה אך לא ידע להציע טיפול האם קיים טיפול שנוכל לקבל גם במסגרת פרטית אודה לך אם תמליצי על מומחה או אפילו את . משפחת בן דוד

13/09/2010 | 15:05 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום משפחת בן דוד.אני באמת סבורה שאין צורך לרוץ לרפואה פרטית-יש רופאים מצוינים בכל הקופות. אם זו פיטיריאזיס רוזיאה-זו תפרחת המופיעה באמת בסתיו, זו לא פטריה אלא המקור ויראלי(כמו "מחלת ילדים רק בבוגרים")והיא חולפת מעצמה ללא טיפול. אמנם ניתן להשתמש במשחה סטרואידלית קלה אם יש תסמיני גרד, אך אם לא- רק סבלנות. לוקח לזה לעתים שבועות רבים לחלוף, אך החדשות הטובות הן שהיא לא נוטה להתפשט לפנים. אם אתם ממש לחוצים- פנו לעוד חוות דעת במסגרת הקופה. חתימה טובה ובריאות

16/09/2010 | 10:17 | מאת: שרון

מיטל ובתה, 2 התופעות: אטופיק דרמטיטיס/רוזיאה הן תופעות עוריות שנובעות מ"בעיה" פנימית. לכן, אני ממליצה לך על טיפול שורש ולא מריחת משחות סטרואידיות או אחרות. כדאי לטפל בבעיה עכשו, כי ככל שעולים בגיל, הסטרס מתעצם והמחלות/תסמינים גדלים. לרפואה הטבעית: נטורופתית וכו' יש טיפול יעיל עם צמחי מרפא ושינוי תזונתי קל ופשוט . מטפל מוסמך עבר הכשרה כמעט זהה לרופא קונבנציונאלי ולכן ימליץ על טיפול מתאים. חפשי באזור מגורייך.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור