אסטמה של העור ותחליף סויה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/02/2012 | 08:26 | מאת: אורית

היי, יש לי תינוק כיום בן 8 חודשים. סובל מאסטמה של העור מגיל 4 חודשים. לפני כחודש בהמלצת רופאת הילדים עברנו לאיזומיל של סימילק, תחליף על בסיס סויה כי רציתי לבדוק אם יש אלרגיה לחלב. ומאז יש שיפור מאוד משמעותי גם בגרד וגם בעור. רציתי לשאול: א. האם זה לא מסוכן להשתמש בתחליף סויה ב. האם ניתן לבדוק אם קיימת אלרגיה לחלב בגיל זה אם עושים טסטים ג. האם כדאי לחזור לפורמולה על בסיס חלב לניסיון ולבדוק אם באמת זה מזה. פשוט אני לא יודעת אם באמת השיפור הוא מהחלב או פשוט מקרי.

11/02/2012 | 08:27 | מאת: אורית

רק לציין שיש שיפור אבל לא 100 אחוז.כלומר הפסקת החלב לא העלימה את המחלה.

לא מסוכן להשתמש בתחליפי סויה. על פי ספורך איני משוכנע שמדובר ברגישות לחלב. ניתן לבדוק קיום רגישות לחלב במסגרת מרפאה אלרגית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור