אטופיק דרמטיטיס חוזר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/01/2012 | 20:53 | מאת: רונית

שלום, בני בן חודשיים. לפני כשלושה שבועות הופיע על פניו, צווארו ועורפו פריחה אדומה שאובחנה ע"י רופאת הילדים כאטופיק דרמטיטיס. קיבלנו טיפול באטופיק קלייר- מריחה פעמיים ביום למשך 10 ימים ועוד 5 ימים- מריחה פעם ביום. המשחה עזרה מאוד והפריחה חלפה. כעת, לאחר כ- 10 ימים מסיום הטיפול שוב הופיעו נקודות אדומות על ההלחיים, הצוואר ובקפלי העיניים. האם למרוח שוב את המשחה ואם כן כמה זמן? והאם כעת בכל פעם שאראה שמתחילה פריחה אצטרך להתחיל טיפול מחדש במשחה? תודה.

Atopic Dermatitis הינה מחלה כרונית, בעלת מהלך גלי. כאשר אדם חולה במחלה כרונית (לדוגמא יתר לחץ דם) הוא מקבל טיפול כרוני, שנועד לטפל במחלה אך לא להעלימה. כך הדבר גם ב Atopic Dermatitis . במידה ו Atopiclair מועיל, אין מניעה להמשיך ולהשתמש בו. מדובר בתכשיר צמחי שהינו יעיל במקרים קלים עד בינוניים. תדירות השימוש פעמיים ביום. אין מניעה להמשיך ולטפל בהתאם לצורך גם לאחר 15 יום.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור