גירויים בעור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/01/2012 | 11:34 | מאת: יעל

שלום רב, אני כבת 32. לפני כחודשיים החל אצלי גירויים בעור, העור החל לגרד לי ובכל פעם שאני מגרדת המקום מתנפח ומאדים כמו עקיצות. הגירודים בכל הגוף, בעיקר בלילה, מגרד בקצות האצבעות כאילו נעקצתי. רופאת עור ציינה כי זו אלרגיה. לא שיניתי כלום בתקופה האחרונה, לא במאכלים, לא בתכשירים ולא בלבוש.לא מצליחה לזהות איזה מאכל יכול לגרום לאלרגיה. אני נוטלת אאיסטון אך יש פעמים שגם זה לא עוזר.אובדת עצות.

עד כמה שניתן להבין מתאורך, לא מדובר בדלקת עור אטופית, ייתכן ומדובר ב Urticaria/Dermographism - מומלץ לשוב לבדיקת רופא עור לבדיקה ואבחון. יכול להגיב טוב לתכשירים אנטיהיסטמינים

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור