גירוד משונה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/01/2012 | 13:11 | מאת: עדי

יש לי תינוק בן 4 חודשים, מיום שנולד הוא מגרד את הראש ובעיקר את המצח כשמפריע לו גרעפס או שרעב (גם בשינה) לא בוכה כשרעב, רק מגרד, לכן מגיע למצב שפוצע עצמו ואף יוצר בעור גירוי הנראה כמו פריחה. כמובן שלקח לנו זמן להבין את זה, והרופא הביא לנו בהתחלה משחות להעביר את ה"אסטמה של העור"- כהגדרתו. אני מבינה שאין כל כך מה לעשות, אך מעניין אותי לדעת- האם ידוע על תופעה שכזו??.. האם היא מוכרת?

1) גרד הינה תופעה שכיחה במחלות עור בכלל. 2) אחת הסיבות השכיחות לגרד בגיל הינקות הינה דלקת עור אטופית. 3) המיקום השכיח ביותר לדלקת עור אטופית בגיל הינקות הינו הפנים מבלי לראות את הילד, בהחלט יתכן שסובל ממחלה זו, ולכן סובל מגרד

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור