פריחה בפנים אצל תינוק בן 4 חודשים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

01/01/2012 | 12:09 | מאת: יאנה ברגר

שלום וברכה אשמח לקבל את חוות דעתך בנושא בן שלי בן 4 חודשים סובל כבר חודש וחצי מפריחה באיזור הפנים וזה רק מחמיר לפני כשבועיים היינו אצל רופא עור, הוא נתן לנו משחה יומוביט ואמר להשתמש במשך 7 ימים בלבד. כמו כן הפנה אותי לאולגולוג ילדים. לטענתו מה שיש לבן שלי זו אסטמה של העור. משחת יומוביט עזרה לי מאוד כמו משחת פלא, הכל נעלם אבל לאחר שהפסקתי להשתמש הפריחה חזרה. התור לרופא אולרגולוג בעוד חודש, האם ניתן להמשיך להשתמש ביומובט לפחות פעם ביום? האם לדעתך מדובר באסטמה של העור? יש לציין שהפריחה רק באיזור הפנים אודה לתגובתך בהקדם

02/01/2012 | 12:36 | מאת: רחל

לבננו הבכור היה - והדבר היחידי שעזר (אחרי אין סוף מישחות,אמבטיות עם שבולת שועל וכ"ו) טיפול אצל הומאופט/נטורופט בשם קובי נחושתן 0523521134 מאוד מומלץ. אחרי טיפול המחלה כמעט נעלמה כליל.

02/01/2012 | 12:42 | מאת: יאנה ברגר

תודה רבה

ייתכן שאכן מדובר בדלקת עור אטופית, ההסתמנות בפנים הינה אופיינית לגיל הינקות. רצוי לא להמשיך טיפול ביומובאט שהינו תכשיר פוטנטי יחסית, ולעבור לסטרואיד קל יותר (כמו אפלומיצין) במידת ההכרח. להקפיד על שימוש רב בתכשירי לחות אשר יכול להפחית הצורך בסטרואידים מקומיים.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור