אטופיק דרמטיטס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/12/2011 | 19:24 | מאת: יהודית

שלום וברכה אשמח לשמוע את חוות דעתך בנושא הנ"ל . בתי בת 11 שנים והיא הובחנה כבר מגיל קטן כסובלת מאטופיק דרמטיטס, לצערי מה כבר לא ניסית החל מסטרטאידים למינהם ועד למשחות מחומרים טבעיים אך כמחלה חוזרת שוב פעם מחדש וכל פעם זה נראה יותר ויותר גרוע, לאחרונה בערך לפני 3 שבועות היא פיתחה פריחה חמורה באיזור השפתיים , ומהר מאוד זה הפף לאדום , נפוח , מגרד , ועכשיו זה הפך ךכתם שחור מגעיל מסביב לכל הפה. מה אתה מציע לי לעשות , {הילה מתביישת ללכת לבית הספר, בטענה שצוחקים ומקניטים אותה וכו'}. כמו כן שמעתי על משחה וגם תחליב שנקרא אטופיקלייר אשמח לדעת אם אתה מכיר את המוצר ומה דעתך עליו.

1) המחלה חוזרת כי הינה מחלה כרונית וגלית. לא קיים כיום טיפול שבעקבותיו לא תהיהיותר דלקת עור אטופית והטיפול, לכן הינו כרוני. כל עוד המחלה פעילה 2) כעת נותרה פיגמנטציה, שנוצרה בעקבות התהליך הדלקתי, עקב שקיעת פיגמנט. במידה ויש עדיין גרד, כדאי לטפל ב Elidel, עד שהגרד חולף 3) Atopiclair הינו תכשיר צמחי המקל על הגרד ומשפר תפקוד העור בברכה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור