פצעים מוגלתיים במפשעות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/12/2011 | 13:45 | מאת: רונית

ד"ר שלום, ביתי בת 13, סובלת מזה שנה וחצי מפצעים במפשעות. לעיתים מופיעה בליטה תת עורית, כואבת שאינה מפרישה ולאחרונה הופיעו מספר בליטות מפרישות ומוגלתיות בשני צידי המפשעות, מלובות בצלקות. קיבלנו טיפול: septal scrub 500ml, mupirocin, chlorhexidine gluconate 5mg. האם לדעתך הטיפול הנ"ל אמור לסייע ולהעלים את הבעיה? או שיש צורך בטיפול אחר/נוסף? האם הצלקות אמורות להישאר לצמיתות? ביתי מאוד מודאגת מכך. בתודה, רונית

מדובר ככל הנראה ב Hidradenitis suppurativa - מומלץ לפנות לפורום עור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור