בת שתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/09/2010 | 14:41 | מאת: עמית

05ביתי בת שנתיים וחצי סובלת מאטופיק דרמטיטיס מיום היוולדה. כיום מתמשת באקווה קרם פעמיים ביום ובמשחת אלוקום מידי פעם שיש לה גירוד זה יוצא בערך פעם בשבועיים. האם הטיפול הוא נכון או שיש משהו אחר לעשות? שאלה שניה אמרו לי שעד גיל 4-5 מחלה עוברת מעצמה.האם זה נכון? תודה עמית

09/09/2010 | 10:30 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

אכן כך, ככל שהמחלה מתחילה מוקדם יותר היא תחלוף בשניות הילדות- עד בית הספר לערך. יחד עם זאת- זה אינדיבידואלי. הטיפול שלך נראה לי טוב, ומה שחשוב זה שהיא במצב טוב מבחינת העור-כך שאת שולטת על הענינים, עושה רושם.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור