משחה לטיפול באסתמה של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/11/2011 | 10:01 | מאת: ליטל

שלום רב, בני בן ה-3 סובל מאסתמה של העור מגיל חודש בערך, מלווה באסתמה נשימתית ואלרגיות למגוון מוצרי מזון. בנוסף על קרם גוף שאני מקפידה למרוח מידי יום, אני גם מורחת משחות טיפוליות, בדרך כלל טבעיות. השתמשתי במשחה אחת שלפתע הורדה מהמדפים היות ומצאו בה קורטיזון, ולאחר מכן השתמשתי ב-A.D.Gel - אבל גם אותה כנראה הורידו מהמדפים. האם תוכל להמליץ על משחה טיפולית נקודתית, ללא קורטיזונים או סטרואידים, אותה ניתן למרוח פעם-פעמיים ביום? תודה רבה מראש

1) יש להרבות בשימון העור, לשימון השפעה מיטיבה, ומקטינה צריכת סטרואידים 2) יש מגוון תכשירים למטרה זו כולל Aderma, Topic 3) שימוש ב Atopiclair שיש לו גם השפעה המקלה על תחושת הגרד

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור