אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

05/09/2010 | 14:09 | מאת: עינב

שלום אני בת 20 וכשהייתי בת 16 בערך אבחנו אצלי אטופיק דרמטיטיס . הביאו לי כל מיני משחות-בטקורטאן משחה +קרם לאלרגיות ,דלקות וגם לזיהומים ,כמו כן המליצו לי על משחה שנקראת א-דרמה והביאו לי גם כדורים בעבר. כיום אני בצבא ואציין כי המחלה תוקפת מידי פעם ולא באופן ממושך ,לא מזמן היה לי גירוד ממש חזק בבטן ועכשיו יש לי שלפוחיות בידיים, רגליים ומעין עקיצות כאלה על הידיים .זה לעולם לא הופיע בצורה כל כך חמורה וזה מגיע לזה שאני לא מסוגלת לישון בלילות מרוב גירוד אשמח לשמוע על המלצה תרופתית ובאיזה שמן/סבון מומלץ להשתמש כדי שלא יגרום לגירוי. תודה רבה..

07/09/2010 | 14:04 | מאת: ema

??

09/09/2010 | 10:26 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

עינב יקרה אם את בתנאי שדה ויש לך שלפוחיות בידים ועקיצות ברגלים, זה יכול להיות אחד הביטויים של אטופיה בידים ורגלים- ועקיצות באמת. אבל זה גם יכול להיות דברים רבים אחרים. כעקרון, סבון צטפיל עדין מאד וטוב לעור אטופי וכל מיני סדרות ושמנים שאת מכירה אבל אם יש מרכיב של זיהום משני הטיפול שונה. נראה לי מצב עדין שאם אייעץ לך את עלולה להסתבך. רופא יחידה- ומהר.

16/09/2010 | 15:54 | מאת: לימור

יש רופאת עור מצוינת בבי"ח 10 בחיפה. דר' שרון שרביט. מכירה היטב את התופעה ויכולה לעזור לך. בדקי שאינך רגישה ללנולין. לימור

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור