האם יש טיפול אלטרנטיבי?

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

04/09/2010 | 10:19 | מאת: מוטי

שלום , לא הבנתי למה מחקו לי את ההודעה הקודמת??! בסה"כ שאלתי שאלה לגיטימית. שמעתי על מרפא בשם רמי מור - האם משהו התנסה או מכיר? זו לא המלצה ולא פרסומת זו שאלה לגולשי הפורום. בתי בת השנה סובלת מהמחלה ואני מחפש את הטיפול הטוב ביותר עבורה בבקשה לא למחוק את ההודעה. מוטי

04/09/2010 | 18:51 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום מוטי,ההודעה נמחקה מן הסתם בטעות- שכן אני מאד אוהבת תקשורת בין הגולשים, ובמיוחד את הטיפים שאלו נותנים זה לזה. אז הנה: למי שמכיר מרפא כזה- לחזור למוטי. כל טוב בתשבע

13/09/2010 | 15:09 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

מיכל יקרה- אני לא מוחקת הודעות.מקסימום לא מספיקה לענות.שיטות הטיפול שלי אכן קונבנציונליות- מה לעשות שאני רופאה קונבנציונלית- ואם הד"ר עוזר לאנשים- אשמח מאד.ורפואה סינית כאמור אכן ידועה כמועילה לאטופיים. מפרגנת!

20/09/2010 | 01:40 | מאת: דנה

חבל על הזמן ועל הציפיות מדיקור סיני והטיפול של אמיר קלי לפרסם הם יודעים אבל התוצאות ממש לא משכנעות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור