שחיה בבריכה לתינוקת עם אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

11/04/2011 | 12:23 | מאת: jenny

שלום, ביתי בת חמישה וחצי חודשים, אובחנה כסובלת מאטופיק דרמטיטיס קל. אנחנו לוקחים אותה לחוג שחייה פעם בשבוע מאז שהיתה בת 4 חודשים. בשבועיים האחרונים נהיו לה כתמים מאוד אדומים, יבשים וקצת מתקלפים בקפלים של הצוואר ומאחורי הברכיים. האם ייתכן שזה החמיר כתוצאה ממי הבריכה? לפי המלצת רופאת ילדים אנחנו מורחים את המקומות הבעייתיים בוזלין כל פעם לפני הכניסה למים ומורחים עליה אדרמה מייד אחרי הבריכה. תודה.

12/04/2011 | 10:21 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

בהחלט ייתכן שמי הכלור גורמים להחמרת הפריחות . המשחות שאתם משתמשים נכונות וטובות.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור