בהמשך לפנייתי

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

10/04/2011 | 15:16 | מאת: אורלי

תודה על תגובתך. כמו שבטח מובן לך אנו מאוד סובלים ואני רוצה לדעת עוד כמה דברים לפני שאני משתמשת בבטאקורטן ג'י אני כולי פחד שהמצב יחמיר. כי אחרי שהתאכזבתי קשות מטיפול הומאופאטי ברפואה משלימה אני לא יודעת מה עוד לעשות,מצב הגוף של תינוקי החמיר והאטופיק דרמטיטיס התפשטה לכל הגוף .,מה שהרופא לא טרח להסביר שזה התופעה,ואני לא מוכנה להשתמש בו שוב.... אנא אפשר התייעצות ממך תודה

12/04/2011 | 07:01 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

מה שאלתך?אני מעט מבולבלת אם את רוצה התיעצות פרונטלית- בינורות המקובלים אפשר בהחלט.

12/04/2011 | 08:33 | מאת: אורלי

לגבי המשחה עם סטרואידים.מה הסיכון שעליי לקחת בחשבון בת השימוש.ולכמה זמן השימוש(לא נאמר לי במרפאה...)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור