מוצרי חלב

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

15/03/2011 | 10:59 | מאת: אמא

הבן שלי (8) סובל אטופיק דרמטיטיס חמורה ומאמפטיגו. פנינו לטיפול אצל רפלקסולוג שטען שעליו להמנע ממוצרי חלב ולהקטין את צריכת הקמח הלבן והסוכר. לטענתו מוצרי חלב מונעים ספיגת סידן. אני עדין מאמינה שמוצרי חלב נחוצים לבנית עצמות ושיניים. האם ידוע על קשר בין מוצרי חלב ואטופיק דרמטיטיס? האם אכן מוצרי חלב פוגעים בספיגת סידן?

24/03/2011 | 10:54 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

ישנם אטופיים שרגישים לחלב. מוצרי חלב הינם מקור חשוב לסידן אולם ניתן לקבל אותו גם בדרכים אחרות. ממליצה להתיעץ עם תזונאית.

24/03/2011 | 10:54 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

ישנם אטופיים שרגישים לחלב. מוצרי חלב הינם מקור חשוב לסידן אולם ניתן לקבל אותו גם בדרכים אחרות. ממליצה להתיעץ עם תזונאית.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור