אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/11/2016 | 20:29 | מאת: גלעד

שלום רב פרופסור, בסביבות אוגוסט התחיל להתפתח אצלי סוג של אלרגיה בקפלים של הידיים והרגליים.ביקרתי אצל רופאת העור הקבועה שלי והיא אבחנה את זה כאסטמה של העור אטופיק דרמטיטיס ונתנה לי רק משחה/קרם למרוח כדי שהמקום לא ישאר יבש בשם צטומקרוגול .הסימנים של האלרגיה לא נעלמו וזה ממש הטריד אותי.עשיתי לפני מעל 10 שנים טסטים ומצאו רק שאני אלרגי לאבק קרדית הבית הלכתי לרופא המשפחה וסיפרתי והראתי לו והוא נתן לי משחה שנקראת betacoreten oin 0.1%.לקחתי למשך 10 ימים וזה עזר...רציתי לדעת האם כדאי לי להמשיך לקחת במקרה הצורך או לעשות בדיקות טסטים נוספים במרפאה של אלרגיה.?יכול להיות שאני פיתחתי אלרגיות נוספות ואחרות ?הרופאת עור אמרה לי שזאת מחלה כרונית והיא יכולה להיות מאלף ואחת סיבות אבל צריך למצוא ולמקד את זה.אני פציינט של הכללית בן 39. מה המלצתך פרופסור תודה

אם אכן מדובר בדלקת עור אטופית - לא מגובר באלרגיה - וצריך למצוא את הטיפול המיטבי שיביא לתוצאה רצויה, מתוך ידיעה שמדובר במחלה כרונית שתמשיך ותטריד גם בעתיד

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור