ממש בלחץ

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

23/01/2011 | 22:05 | מאת: שרית

שלום, לבתי בת ה-3 אובחן היום אטופיק דרמטיטיס לאחר ביקור אצל הדרופא קיבלנו רשימת משחות ושמן למקלחת אבל שאלתי היא כזאת האם זה עובר- חולף לאחר טיפול? או שזה בא והולך כל פעם מחדש מה הכי נכון לעשות? לשים מכשיר אדים בלילה בחדר?לא לשים לה רדיאטור? להוריד חטיפים-מתוקים? ממה זה פתאום מפיע "חפרתי" בנושא באינטרנט ואני קצת בלחצ כי ראיתי שישנם אנשים מבוגרים עם זה וגם שלא כ"כ עוזרים כל המשחות והטיפולים ולכן אשמח ממך לכמה טיפים/ עצות של איך לעצור את התפשטות הנגעים אשמח לתשובות

24/01/2011 | 18:06 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

המחלה נוטה להופיע בהתקפים. יותר בחורף. יותר כאשר הלחות באויר יורדת.יחד עם זאת, כאשר היא מופיעה בגיל כלכך צעיר היא נוטה לחלוף בשנות הילדות. ממליצה לך לקרוא קצת בפורום שכן כבר עניתי על שאלות אלו בדיוק במפורט.

27/01/2011 | 23:27 | מאת: אריאל

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור