שלום ד"ר

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

30/08/2010 | 14:04 | מאת: מורן

אני נואשת בהריון שבוע 30 החל משבוע 26 החלה לי פריחה איומה בגוף עם גרף בלתי נסבל בעיקר בלילות. רופאת עור הפנתה אותי לבדיקות דם כולל תפקודי כבד. תפקודי כבד תקינים. אבל יצא בבדיקות דם Eosinophils 14.7% כאשר הגבול עד 6 WBC יצא 7.4 1.האם זה מרמז בוודאות על אלרגיה כלשהיא? 2.האם לבקש בדיקות נוספות? תודה רבה

30/08/2010 | 19:46 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

שלום מורן,אלרגיה היא אופציה סבירה אולם גם פריחות של הריון יכולות להיות או פרזיטים בצואה (אם יש ילדים קטנים נוספים בבית, למשל). הייתי עושה צואה לתרבית ופרזיטים והולכת לאלרגולוג. יש כדורים שניתן ליטול בהריון לגרד. בקיצור- פשוט אל תרפי עד שתהיה אבחנה- אני מתארת לעצמי שהסבל קשה.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור