אפיקרם

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

14/06/2016 | 07:16 | מאת: רונית

שלום, האם אפשר לקבל יותר פרטים אודות אפיקרם - EPICERAM ? נאמר לי שזה קרם מצויין ללא סטרואידים אבל מה שמוזר לי זה אם זה כל כך טוב מדוע לא נשמע עליו יותר ומדוע הוא נמכר רק במרשם רופא - דבר שאולי מעיד שהוא יכול ליהיות גם מסוכן?

מדובר בתכשיר לחות המכיל Ceramide (מכאן שמו Epiceram ) שהינו שומן המהווה חלק ממרכיבי החייץ של העור, ואשר רמתו נמוכה מהתקין בחולי דלקת עור אטופית. התכשיר חדש יחסית ולא נמצא בסל התרופות אין לו תופעות לוואי מיוחדות

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור