טיפול פטרת עור

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/01/2016 | 06:38 | מאת: אביתר

דוקטור שלום מזה כחודש אני נוטל טרבינאפין כדורים לטיפול בפטרת העור בצידי כפות הרגליים כיוון שמשחות למינהם לא הועילו אך ללא שיפור משמעותי במיוחד אני גם סובל מהזעת יתר ברגליים וכל נעילה של הנעל והזעה בה לוקח אותי 4 צעדים אחורה בהחלמה האם להמשיך עם הכדורים והמשחות (למיסיל) ברגל והאם משחות סטרואידיות עלולות להעביר את הנגעים ברגל שהם עיגול בצד כף הרגל שמתמלא שלפוחיות אחרי נעילה של הנעל והזעה בה ובייבוש וחיטוי פלוס משחות ולהיות יחף העיגול הופך עדיין אדום אך נקי משלפחויות באמצע מגרד בעיקר בלילה

האם בוצעו תרביות לפטריות - ומה היתה תוצאת התרבית?

18/01/2016 | 21:29 | מאת: אביתר

לא בוצעו תרביות אך גם רופא המשפחה וגם רופאת העור הגיעו למסקנה שזה פטרת העור המכונה רגל אתלט האם זה יכול להיות משהו אחר? והאם המנגעים האדומים והעגולים יוחלפו בעור נקי ורגיל אי פעם

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור