אסתמה של העור פעם ראשונה בגיל 29

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/08/2015 | 14:58 | מאת: דנה

שלום, התפתח לי גרד ביד שהפך לפריחה. לאחר כמה ימים שמתי קרם הגנה ובאותו היום התפשטה לי הפריחה בכל הגוף ובפנים. רופא עור אמר שיש לי אקזמה של העור (אני מניחה שזה שם אחר לאסתמה של עור). זה נראה לי מוזר מפני שמעולם לא היה לי התקף כזה או בכלל בעיות עם העור (אני בת 29). יכול להיות שיש לי משהו אחר או שפתאום באמצע החיים מתפתחת אסתמה של העור? תודה

אקזמה היא דלקת של העור, דלקת עור אטופית הינה אחת הצורות של דלקת העור דלקת עור אטופית עלולה להופיע לראשונה גם בגיל מבוגר, אם כי זה נדיר למדי יש לשלול דם סיבות אחרות להסתמנות המתוארת כו רגישות לחומרים (למשל אבקת כביסה, סבון רחצה וכדומה)

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור