תמל לתינוקת הסובלת מאטופיק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/06/2015 | 04:43 | מאת: איילת

שלום, בתי בת חמישה חודשים ועד עכשו ינקה בלבד. לקראת חזרתי לעבודה התחלתי לתת לה דייסה של מטרנה לאחר קשיים רבים במעבר לתמל בבקבוק (לא הצלחנו להרגילה לטעם). נראה שהמטרנה החמירה את האטופיק. האם מומלץ לנסות תמל אחר או שהחשיפה לחלבון פרה תוריד את הסיכוי להישארות אלרגיה? ולאיזה תמל מומלץ לעבור- האם מספיקה סויה או חייב חלבון מפורק (אנו זקוקים לתמל עם הכי פחות טעם לוואי) ? תודה

רגישות למזון שכיחה בחולים אטופים, אך הינה תוצאה של מחלת העור ולא הגורם לה. אם יש רושם של רגישות למזון - יש לפנות להערכה למרפאה אלרגית

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור