נקרוביוזיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

26/05/2015 | 13:30 | מאת: רונית

ד"ר שלום, אני חושבת שזהו אינו הפורום המתאים לשאלתי, אך אני כותבת פה בכ"ז, אני חולת סוכרת נעורים מזה כ 15 שנים וסובלת מנקרוביוזיס בשתי השוקיים שלי. אני יודעת שאתה מכיר את התופעה כי הייתי אצלך בעבר הרחוק. בבקשה אמור לי מה ניתן לעשות עם זה? האם עדיין אין פתרון לזה? זה פשוט מכוער ולא ניתן ללבוש בגדים קצרים או לחשוף את הרגליים וזה מאוד מפריע ומביך, האם ניתן לעשות איזשהו ניתוח קוסמטי / פלסטי לכיסוי ? אודה מאוד לעצתך

הטיפולים במצב זה מוגבלים ביעילותם. בחלק מהמקרים תגובה לטיפול מקומי בסטרואידים, בחלק תגובה לטיפול מקומי בפרוטופיק. טיפול בתרופות כמו ציקלוספורין, פנטוקסיפילין לעיתים עוזר טיפול ניתוחי לא פתרון טוב, כי נוטה לחזור יש לפנות למרפאת עור - מרפאות חוץ , לבדיקה והמלצה לטיפול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור