אטופיק דרמטיטיס לתינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/08/2010 | 16:31 | מאת: ליאת

בני בן 3 חודשים, יש לו יובש בקרקפת, בלחיים ובאוזניים (באפרכסת ומאחוריהן) ואדמומיות בקיפולי הברך. בטיפת חלב העלו חשד לאטופיק דרמטיטיס. מי יכול לאבחן זאת? רופא ילדים/ רופא עור? האם יש רופא עור לילדים? מה מומלץ לעשות? ואם זה נכון, האם זה הפיך?

30/08/2010 | 19:42 | מאת: ד"ר בת שבע מרקוס

אטופיק דרמטיטיס זה יכול להיות אולם גם סבוראיק דרמטיטיס. האחיות של טיפת חלב מנוסות- אולם פשוט קחי אותו לרופא עור. כל רופא עור יודע לאבחן ולטפל במצב הזה, וכן, הוא בר טיפול.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור