גירודים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

24/02/2015 | 19:35 | מאת: אמא

שלום ד"ר, הבן שלי בן 10 חודשים סובל מאטופיק דרמטיטיס ומטופל באלידל. העור במצב מצויין כעת. בימים האחרונים מתגרד מאוד באיבר המין, גם כשהוא עם חיתול ובעיקר בלעדיו. מתגרד עד זוב דם. העור שם אדמומי בצורה מאוד קלה וללא הפרשות. מרחתי לו אגיסטן בייבי כמה פעמים, אך אין הטבה. יש לך הצעה איזו משחה למרוח לו? תודה רבה על המענה

להרבות בהחלפת החיתול, לאוורר במיגת האפשר, ללא חיתול, בין ההחלפות, למרוח תכיד הגנה כמו Zincod בכל החלפה, בשכבה עבה. למרו פעמיים ביום Tevacutan משך שבוע

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור