עור ברווז בבטן - פעוטה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

12/11/2014 | 10:22 | מאת: elinors99

שלום רב, מזה כשבוע יש לביתי מעין עור "ברווז". לא מגרד, לא מציק והוא אפילו לא אדום. פשוט מן הרבה גבשושיות צמודות אחת לשניה באזור הבטן. כאשר עוברים עם יד, המגע רגיש כעור מחוספס. אין שיפור ולא החמרה. יחד עם זאת, בו-זמנית התייבש לה עור הפנים מאוד (כנראה בעקבות מזג האויר הנוכחי) והופיעו עיגולים אדומים סביב איזור הפה והאף. אשמח לדעת מהו הגורם לגבשושיות הקטנטנות בעור הבטן והאם יש דחיפות להגיע לרופא או שניתן להמתין עוד כשבוע ולבחוון את המצב. תודה,

אין שום דחיפות. למרוח תכשיר לחות ולהגיע לבקורת רופא לאחר שבוע במידה ומתמיד

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור