גירוד מתמשך בעורף

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

06/10/2014 | 21:56 | מאת: יוסי

שלום, אני בן 54 אדם בריא ולאחרונה התחיל אצלי גירוד בעורף באופן יוצא דופן. הייתי אצל רופאים שונים כולל שיטה סינית אבל אף אחד לא ממש מצא לי מרפא. אני רוצה לציין שיש לי אטופיק דרמטיטיס באמה של יד שמאל שבאה פעם בשנה בדרך כלל בתקופת הקיץ אבל היא נעלמת לאחר תקופה קצרה. אנני רואה סימנים דומים בעורף והרופאים שללו אטופיק. מה עלי לעשות ואם מי כדאי להיוועץ בנושא.

לפנות שוב לרופא עור לבדיקה וברור יתכן שמדובר בדלקת עור אטופית או במחלת עור אחרת - כמו רגישות למגע, רגישות לשמש וכו'

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור