שימוש ממושך בהידרואגיסטן

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

08/06/2014 | 17:59 | מאת: רועי

שלום רב, אני סובל מסבוריאה בפנים וכיום משתמש במשחת ניזורל בשילוב עם קרם סבוקלם (יש לציין שלאחרונה שניהם לא ממש עוזרים). 1. האם שימוש ממושך בניזורל יכול להזיק? 2. בזמנו השתמשתי לאורך זמן ממושך בהידרואגיסטן כשלא ניתן לי שום טיפול אלטרנטיבי ע"י רופא עור, ורק בדיעבד התברר לי שעשיתי טעות. האם יש סיבה לחשוש? תודה, רועי

שימוש ממושך מקומי בניזורל אינו מזיק, בתנאי שמועיל הידרואגיסטן מכיל סטרואיד ולכן טוב שהפסקת הטיפול

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור