צמיחת שער

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

21/04/2014 | 17:48 | מאת: דליה

שלום רב, בתי בת 2.9 היום נולדה ללא שער (כמעט) ועד גיל שנה + נשארה ללא צמיחת שער משמעותית, בקיצור, קרחת. היום בגיל כמעט 3 כאמור - צומח לה שער מאחורה וגם מקדימה, אבל שמתי לב שמקדימה הצמיחה אטית יותר, יש לה מעין פוני שאני מחכה שיתארך, אבל זה קורה ממש לאט, יחסית לשער מאחורה שמתארך בקצב יותר מהר. האם יש עם זה בעיה? האם היית ממליץ לטפל? האם זה בגלל שבגיל ינקות היו לילדה קליפות בקדמת הראש (טיפלנו, אבל אולי לא מספיק או נכון).

קצב הצמיחה יכול להיות שונה באזורים שונים בקרקפת ויכול להיות שאין כל בעיה. ייתכן שיש הפרעה בצמיחת השיער או בנשירה מוגברת. מומלץ לפנות לבדיקה

23/04/2014 | 07:51 | מאת: דליה

איפה אתה ממליץ לבצע את הבדיקה? רופא עור רגיל או מקומות מיוחדים?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור