נקודות לבנות

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

19/04/2014 | 15:41 | מאת: אוראל

שלום ד"ר יש לי עור כהה ולאחרונה שמתי לב שיש לי המון נקודות לבנות על העור כמעט בכל הגוף בעיקר בזרועות ובגב יש לי את זה כבר כמה שנים אבל לא בכמות כזו כמו עכשיו רציתי לשאול ממה זה נובע והאם יש מעיד על משהו מסוכן?? פשוט התור הבא לרופא עור רק בעוד חודש.. בנוסף יש לי אסטמה אבל עוד לא אובחנתי באסטמה של העור ..יכול להיות שזה קשור??תודה מראש!

איני יכול לקבוע האבחנה על סמך התאור שניתן. כדאי להמתין לבדיקת הרופא.

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור