אסתמה של העור - ילד בן שנה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

17/04/2014 | 13:12 | מאת: יפית

היי, יש לי ילד בן שנה שכבר מהלידה הגוף שלו היה מאוד יבש וכן הקרקפת, לאחרונה זה ממש החמיר יש לו בכל אזורי הבטן, הידיים, והרגליים יובש קשה שמלווה בצבע אדום ובאזורים בבטן בעיקר איפה שהחזה מופיעים כתמים עגולים אדומים בצורת פטרייה . בעיקר בלילה הוא לא שקט הוא לא מפסיק לגרד את הגוף וכתוצאה מהגירודים הוא מוריד לעצמו דם וזה גורם לו ממש לצורה של כוויות בעור. רני מקלחת אותו בשמן בלנאום ומורחת אותו במשחה שהרופא עור הביא לי, אך אני לא רואה שיפור רק החמרה והילד ממש סובל מאי שקט מה ניתן לעשות??

איני יודע ממה הילד סובל, ייתכן ומדובר בדלקת עור אטופית. יש לפנות לרופא עור, ובהתאם לאבחנה, ניתן לטפל

20/04/2014 | 02:37 | מאת: יפית

היי הבחינו לו אסטמה של העור והרופא עור הדריך אותי לקלח בשמנים ולמרוח משחות אך זה לא עוזר יש תרופה אחרת?

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור