אטופיק דרמטיטיס

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

16/04/2014 | 12:21 | מאת: פאולה

שלום ד"ר! לבן שלי בן 6 חודשים איבחנו לו אטופיק דרמטיטיס לפני חודש. נתנו לו טיפול עם סטרואידים למשך חודש אבל אחרי חודש חזר. רופא משפחה המליץ על אטופיקלייר אבל לא עוזר לו... יש עוד משהו למרוח שיוכל לעזור לו? לא רוצה למרוח עוד פעם סטרואידים. בנוסף, מומלץ לתת לו FENISTIL למניעת הגירוד? תודה רבה, פאולה

ניתן לטפל באלידל פעמיים ביום (תכשיר לא סטרואידי) עד השגת רגיעה ואז להמשיך פעמיים בשבוע כדאי לתת פניסטיל

22/06/2014 | 13:02 | מאת: נדב

אני בן 35 סובל מאטופיק מלידה. בשנים האחרונות המצב הולך ומחריף, הגירוי יוצא במקומות חדשים ובמקומות הישנים הוא מתגבר. במשך שנים ניסיתי טיפולים סטירואידים שונים ומשונים עם הצלחה חלקית וזמנית ביותר (ביום סיום הטיפול הגירוי חוזר ובד"כ בצורה אגרסיבית יותר) לפני כשבועיים התחלתי למרוח על המקומות הנגועים בלנאום בייבי פורטה ומאותו הרגע השיפור הוא מדהים וקבוע. אני לא ממש יודע מה יש בתוך המוצר הזה אבל אני מאמין שזה פחות גרוע מאשר הסטרואידים. בהצלחה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור