גרד ומקדם הגנה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

13/04/2014 | 11:09 | מאת: מוריה

שלום רב, ברצוני לשאול כמה שאלות. שאלה ראשונה, העור שלי כמעט באופן קבוע ושגרתי לא רגוע, מעט מעקצץ מעצמו, לא ברור למה וממה, מגרד לעתים קרובות ומגורה מאוד מהר מדברים שונים. בנוסף מהר מאוד ישנם סימנים מהירים על העור מכל מכה קטנה. במכות יבשות לוקח המון המון זמן לעור להחלים והאיזור נשאר קשה למגע וכואב כמעט לתמיד. הגרד הוא בא והולך. רופאת העור שלי המליצה לי על שמנים לאחר רחצה כמו אמול להרגעת העור , קרמים לליחוח עור יבש ועוד. ישנם פתרונות אחרים? שאלה נוספת: מקדם הגנה לכהות עור כמוני, למניעת פיגמנטציה נוספת. כיצד ניתן לטפל בפיגמנטציה וכיצדניתן להשתמש במקדם הגנה כשמדי יום אני מתאפרת. האם להניחו אחרי קרם הלחות ולפני המייק אפ? ואז א"א לחדש אותו כל שעתיים... אשמח לתגובה למרות אורך ההודעה. תודה.

לא ברור לי ממה את סובלת, האם נעשה ברור לגבי הגורם לפריחה ולגרד, האם יש לך רגישות לחומרים אליהם את נחשפת. כדאי להשלים ברור. אם תהיה פחות פריחה וגרד, תהיה פחות פיגמנטציה. קרם לחות למרוח לפני המייק אפ

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור