אטופיק דרמטיטיס קשה

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

29/03/2014 | 18:35 | מאת: דניאלה

שלום, אני בת 22 וסובלת מאטופיק דרמטיטיס קשה מגיל ינקות, כבר מעל לעשור אני משתמשת בסטרואידים במשחות, באופן תדיר כפעמיים בשבוע. וזאת לאחר שניסיתי את כל התכשירים האחרים (אדרמה, אטופיקלייר וכדומה). האלרגיה מרוכזת באזור הפנים והצוואר ומקשה עלי מאוד, כמו-כן כאשר אני מנסה "להיגמל" מהשימוש בסטרואידים, הגוף מתנגד בצורה חריפה, ובסופו של דבר, אין מנוס מחזרה לשימוש בהם (עקב אשםוז בבית החולים בעקבות החמרה רצינית). אשמח אם יש למישהו עצה חדשה או ניסיון חיובי עם תרופות אחרות או משחות חדשות ללא סטרואידים, תודה מראש!

יש לשקול טיפול בפוטותרפיה (אור אולטרא סגול) במקרה של כשלון, יהיה מקום לשקול טיפולים סיסטמים. יש לפנות לבדיקת רופא

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור