אסתמת עור תינוק

דיון מתוך פורום  אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור

27/02/2014 | 08:49 | מאת: א

שלום בני בן 5 חודשים ולפני כחודש גילינו שיש לו אסתמת עור בפנים ..היה לו גרד בפנים ויובש..הלכנו לרופא עור ונתנו לו טיפול מתאים וזה מקל עליו. לאחרונה גילינו שיש לו באזור הבן סימן שאני לא יודעת הו... זה נראה בצורת עיגול שמסביב לו יש קו מתאר אדום ובמרכז צבע גוף רגיל...אני שמה לב שזה מאוד מגרד לו.. האם יכול להיות שזה גם חלק מהאסתמת עור או שזה מתאים לתיאור אחר? אוכל לצרף תמונה אם יהיה צורך. תודה.

זה יכול להיות, אך התאור בודאי שאינו אופייני. כדאי לפנות לבדיקה

מנהל פורום אטופיק דרמטיטיס - אסתמה של העור